Betegségek és sérülések is hátráltatták szakosztályunkat.

A hétvégén ismét Székesfehérváron rendezték meg az atlétikai csapatbajnokságot. A szombati első versenynap után az FTC a hatodik helyről várhatta a folytatást. A férfiaknál hármasugró klasszisunk, Galambos Tibor ismét remekelt és 15.35 méteres ugrásával megnyerte a számot. Diszkoszvetőnk, Huszák János sorozatban harmadik versenyén nyert, ezúttal 59.74 méter is elég volt az elsőséghez. Magyar bajnok 4×400 méteres váltónk ezúttal a Berek András, Kazi Tamás, Szabó László, Pozsgai Dániel összeállításban sem talált legyőzőre. Többszörös magyar bajnok távolugrónk, Szabó László 200 méteren ezúttal a második helyen végzett, Kazi Tamás pedig 800-on harmadikként zárt.

A nőknél a legjobb eredményt Bihari Emese érte el, aki 1.65 méteres ugrásával értékes harmadik helyet szerzett magasugrásban. Az összesített pontversenyben az FTC 276 pontot szerzett, ezzel a nyolcadik helyen zárt.

Galéria: 1. nap, 2. nap

Sajnos bizonyos külső körülmények miatt nem tudtunk teljes csapattal kiállni a versenyen. Közbeszóltak a sérülések és betegségek, amelyek miatt csapatunk néhány meghatározó embere nem tudott itt lenni. Az biztos, hogy ők versenyeznek, akkor a negyedik hely környékére odaértünk volna. Csupán négy ponttal maradtunk le a hatodik helytől, háromra a hetediktől. Mindezek ellenére mindenki mindent megtett, a fiatalok és a felnőttek is nagyot küzdöttek” – értékelte a csapatbajnokságot Vágóné Solti Mária szakosztályvezető.

Eredmények: Fradi.hu