A gálameccs 16 órakor kezdődik, a mai rendezvény célja fradista társunk megsegítése.

Szeptember 8-án, vasárnap ismét Heves megyébe, ezúttal Petőfibányára látogat a Fradi öregfiúk labdarúgócsapata, a szomorú apropót egy hűséges ferencvárosi szurkoló, Tóth Balázs betegsége adta. A kettős amputáción átesett drukker megsegítésére érkeznek a Hatvanhoz közeli városba a hajdani kedvencek. A kispályás torna 9 órakor, az FTC mérkőzése 16 órakor kezdődik.

A zöldek küldöttsége kisebb-nagyobb ajándékokkal, a klubot népszerűsítő szóróanyagokkal, no meg gólkirályokkal, bajnokokkal, kupagyőztesekkel, az 1995-ös Bajnokok Ligája csoportkörében szerepelt labdarúgókkal a soraiban érkezik Petőfibányára, ami stílszerű is, hiszen Tóth Balázs a nyolcvanas években járt először az Üllői úton, majd a BL-ben is mindenhova elkísérte a csapatot, s így van ez mostanság, a súlyos műtétje után is.

A szurkolók a vasárnapi találkozón többek közt találkozhatnak Keller Józseffel, Szűcs Mihállyal, Lisztes Krisztiánnal, Fischer Pállal, Páling Zsolttal, Szeiler Józseffel, Horváth Péterrel, a közeli Kápolnán született Báder Jánossal, s persze másokkal is. A Fradi játékosai jóval a mérkőzés előtt megérkeznek Petőfibányára, így az érdeklődőknek bőven lesz lehetőségük az egykori kedvencekkel való beszélgetésre, közös fotók készítésére, amely a meccs után folytatódhat.

A hagyományokat megidézve, a Ferencvárosban az utolsó percekben a vasárnapi találkozókon is pályára lép a vendéglátók közül egy – maguk közül kiválasztott – labdarúgó, akit a zöldek tiszteletbeli csapattaggá avatnak. Jellemző a szolidaritásra, a Ferencvárosra mindig jellemző összetartozásra, hogy a klub mellett az NB I-es csapat több játékosa is felajánlotta mezét Tóth Balázs megsegítésére, meglepetésvendégek érkezésére is lehet számítani, mint ahogy a helyszínen is lehetőség nyílik majd a szurkolótárs támogatására.

A szervezők szépszámú publikumra, megható, egyben nagyszerű hangulatra számítanak a fradista összefogás napján a petőfibányai sporttelepen.

Fradi.hu

Tóth Balázs

Amennyiben pénzadománnyal segítenél Balázsnak:

Számlaszám – 10700299-74729970-51100006
Számla tulajdonos – Bene Judit
Bank – CIB Bank