Kézilabda csapataink ismét hibátlan napon vannak túl.

Női kézilabda, NBI, 2. forduló
Ferencváros 30–22 (20-13) Kisvárdai KC
Gólok: Lukács 9, Schatzl 8, Háfra 5, Márton 2, Tóth 2, Bánfai 1, Christensen 1, Klujber 1, Snelder 1

Teljes mérkőzés: FradiMédia

Az erőltetett menet harmadik felvonását is magabiztosan hoztuk hazai pályán, kis túlzással mondhatjuk, hogy tíz perc alatt lerendeztük a nyitott kérdéseket. Ekkor már hat góllal vezettünk, és úgy érződött, hogy a vendégek már meg is törtek. A szünet előtt előbb a kilenc, majd a tíz rászámolása is megtörtént, köszönhetően annak, hogy nagyon jól működött a szélsőjátékunk és a gyorsindítások is ültek. A szünet után aztán kicsit lazábbra vettük a figurát, alábbhagyott a koncentráció, így pedig még a ziccerek is kimaradtak, de a győzelmünket nem fenyegette semmilyen veszély. Folytatás kedden, a Debrecent fogadjuk a Népligetben.

Lukács Viktória

Az első félidőben nagyon jól védekeztünk, ebből pedig sok könnyű gólt tudtunk szerezni, a félidőben aztán kicsit bennragadtunk az öltözőben, a védekezésünk kicsit felpuhult, az ellenfél kapusteljesítménye is nagyon jó volt.

Elek Gábor

Először is köszönjük szépen a Kisvárdának, hogy belement abba, hogy ezen a napon játszunk és kivigyük ezt a mérkőzést a Bajnokok Ligája időszakból. A második félidőért gratulálok is nekik, mert szépen és harcosan kézilabdáztak. Mi az első félidőben 25 percig kiválóan kézilabdáztunk, utána már voltak kihagyásaink, elsősorban védekezésben. A második félidőben Lajtos Nóra nagyon jól védett, széttépte a ziccerbefejezéseinket, a lerohanásunk se működött olyan jól, mint az első félidőben, és az átlövőjátékunk is elég gyenge volt.

Férfi kézilabda, NBI, 2. forduló
Váci KSE 21–24 (13-14) Ferencváros
Gólok: Bujdosó 7, Debreczeni 5, Kovacsics 4, Nagy 4, Andjelic 3, Mikita 1

Beszámoló: Fradi.hu

Schuch Timuzsin

Nagyon meg kellett dolgoznunk ezért a sikerért, jól éreztük magunkat a védekezésben, egymást segítettük, egymásért küzdöttünk, sikerült a hibákat kijavítanunk. Ha esetleg egy lövés túlment a falon, akkor ott volt Zernovic, aki extrát védett. A csapatmunka meghozta a sikert. Így kell menni tovább, ha van egy ilyen kemény tartás hátul, akkor elöl is javulni fogunk, ami pedig hozza majd az eredményeket.

Horváth Attila

Tudtuk, hogy nagyon nehéz meccs lesz, kellemetlen stílusban játszik a Vác, ezen kellett felülkerekednünk, ez hosszú időbe tellett. Miután összeállt a védekezésünk, ennek köszönhetően elbírtuk a támadásban lévő kis botlásainkat. Elöl tudtunk hibázni, mert hátul kijavítottuk, nagyon jól védekeztünk, a megbeszéltek alapján. Jól fogott a kapusunk is. Rengeteg ziccert rontottunk, gyermeteg hibákat vétettünk, így magunknak tettük nehézzé a mérkőzést, de ha így védekezünk, akkor nem lehet gondunk. A támadáson kell még sokat dolgoznunk, hogy folyékonyabban menjen, rajta vagyunk. A csapatom ismét megmutatta, hogy nagyot tud küzdeni, sikerült átlendülnünk és az utolsó tíz percben egy magabiztos győzelmet arattunk. Gratulálok játékosaimnak!