Újra pályán kézilabda csapataink.

Női kézilabda, NBI, 2. forduló
Elek Gyula Aréna, 18.00: Ferencváros – Kisvárdai KC
Jegy: álló 1500 Ft, ülő 2000 Ft – megvásárolható online és a helyszínen (Fradi-bérlettel kedvezmény vehető igénybe)
TV: FradiMédia

Pásztor Noémi

Hajtós, küzdős csapatnak tűnik a felvételek alapján a Kisvárda, de számunkra csak a győzelem elfogadható ellene. Koncentráltan, fegyelmezetten kell kézilabdáznunk, és ha így lesz, akkor akár már a mérkőzés elején olyan előnyt harcolhatunk ki, amely mellett nyugodtan játszhatunk. Örülök, hogy ilyen sok szerepet kapok védekezésben, mert ezzel rengeteget fejlődhetek, igyekszem megszolgálni a bizalmat.

Fradi.hu

Férfi kézilabda, NBI, 2. forduló
Vác, 18.30: Váci KSE – Ferencváros
Jegy: 1500 Ft

A mérkőzés igen pikáns lesz, hiszen az előző előtti szezonban mai ellenfelünkkel vívtunk komoly küzdelmet a kiesés elkerüléséért, csak az utolsó fordulóban dőlt el, hogy a váciak búcsúznak az élvonaltól.

Bujdosó Bendegúz

Az a tanulsága a nyári Vác elleni felkészülési mérkőzésnek, hogy nem szabad őket félvállról venni. Nagyon komplett társaság, évek óta együtt játszik a magjuk, egy nagyon tapasztalt edzőjük van, ráadásul idei első hazai tétmeccsük lesz, amit biztosan meg akarnak nyerni. Sokkal nehezebb találkozó lesz, mint a Komló elleni volt. Keményen védekeznek, gyorsan hozzák a lerohanásaikat, a támadásaik folyamatosan pörögnek. Nekünk védekezésben mindig két emberünknek kell a labdás játékoson lennünk, labdát kell szereznünk, és abból futva könnyű gólokat lőni, mert felállt védelemmel szemben nagyon nehéz dolgunk lesz.

Fradi.hu