Mindkét csapatunk 7-1-re nyert az első fordulóban.

Ez a nyár kicsit másképp telt mint a korábbi évek, hiszen most kellett a Nemzetközi Szövetség döntése értelmében a tekepályák nemzetközi minősítését végrehajtani. A bajnoki szezon kezdetére sikerült ezt a feladatot teljes mértékben elvégezni. Erre azért volt szükség, mert férfi csapatunk a Magyar Kupa győzteseként kiléphet a nemzetközi porondra, az NBC-kupában indul.

Női teke, Szuperliga, 1. forduló
Ferencváros 7-1 Balatoni Vasas SE

Mátraházi István a nyitóforduló előtt: “A női csapatnál a keret vonatkozásában nagy változások nem történtek: Tóbiás Anett érkezett, Barkóczi Klára tanulmányai miatt egyelőre befejezte a tekézést. A korábbi években összeért egy nagyon jó képességű, jó hangulatú társaság a hölgyeknél. Az idei évben a nemzetközi kupa indulást jelentő helyek elérését tűztük ki célul!” – a teljes nyilatkozat tekéseink közösségi oldalán olvasható.

Férfi teke, Szuperliga, 1. forduló
Ferencváros 7-1 Közutasok TK

Mátraházi István a nyitóforduló előtt: “A férfi csapatnál a keret vonatkozásában történtek változások, hosszú idő után sikerült jelentős erősítést végrehajtanunk, csapatunkhoz érkezett Zapletán Zsombor 2x világbajnok tekéző, és egy fiatal tehetség Rieger Dániel! Távozónk Aranyosi László és a korábbi években kölcsönben Szolnokon játszó Falkus Dániel volt. Az idei évben is a nemzetközi kupa indulást jelentő helyek elérését tűztük ki célul, azzal a kiegészítéssel, hogy megcélozzuk a dobogó valamelyik fokát! Három felkészülési mérkőzésünket is megnyertük, úgy érzem a csapat együtt van és ha a szorgalom megmarad, a nemzetközi kupában is eredményesek lehetünk.” – a teljes nyilatkozat és Rieger Dániel gondolatai tekéseink közösségi oldalán olvasható.

A hétvégén a lányok Győrbe, a fiúk pedig Ajkára utaznak.