Bubcsó mesternégyesével együtt hetet lőtt Dzurják József együttese.

A 8. percben kisebb meglepetésre a vendégek szereztek vezetést, miután egy tizenhatos kívül szabálytalanságért a játékvezető büntetőt ítélt, amelyet Inotai Attila értékesített. A kapott gól felpörgette a Ferencvárost, főleg Bubcsó Norbertet, aki a félidő végéig klasszikus mesterhármast szerzett és megfordította a mérkőzést. A második félidő elején, a 45. percben középpályásunk már önmaga és csapata negyedik gólját lőtte. A 47. percben szépített a Goldball, de csak idő kérdése volt, hogy a sok látványos és ígéretes támadást vezető Fradi mikor talál be újból.

Jovánczai Zoltán a 62. és a 65. percben már négygólosra hizlalta az előnyünket, a 7-2-es végeredményt pedig Jordáki Norbert állította be a 78. percben. Az FTC így két győzelemmel és 16-3-as gólkülönbséggel magabiztosan vezeti a bajnokságot.

Ismét parádéztunk, folytattuk a gólgálát. Szebbnél szebb támadásokból, szebbnél szebb gólokat szereztünk egy jól felkészített és kemény ellenféllel szemben“ – értékelte röviden a mérkőzést Dzurják József.

Férfi labdarúgás, öregfiúk, 2. forduló
Ferencváros 7-2 (3-1) Goldball
Gólok: Bubcsó 4, Jovánczai 2, Jordáki

Nagy G. – Ebedli (Jordáki (61.), Telek (Ujfalusi, 70.), Balog Z., Fehér Á. – Szűcs M. (Földesi, 61.), Lisztes (Lengyel B., 70.), Szekeres (Ulicska, 76.), Bubcsó (Zsolnai, 71.) – Holló (Szenes, 51.), Jovánczai

Fradi.hu