Az átigazolási hírekben jól értesült Tuttomercatoweb ír a váratlan fordulatról.

Csiki Anna személyében a Ferencváros fiatal játékosának szerződtetésén is dolgozik a Juventus női labdarúgócsapata – írja a Tuttomercatoweb.

Az átigazolási hírekre specializálódott olasz honlap szerint az 1999-es születésű magyar középpályás elsősorban a támadó kvalitásaival hívta fel magára a Juve figyelmét. Az olasz klubnál nagyra értékelik, hogy a fiatal játékos már kétszeres bajnoknak mondhatja magát, és hogy bemutatkozott a magyar válogatottban is.

A Juve pillanatnyi átigazolási manővereinek középpontjában a sérült középpályás, a 61-szeres olasz válogatott Barbara Bonansea mielőbbi pótlása áll. Az első számú kiszemelt a brazil Maria Alves (Santos), de a Juve női szakágát iránytó Stefano Braghin további játékosokkal is megerősítené a középpályát – a Tutto szerint itt jön képbe Csiki. Dolgoznak az angol támadó, Chioma Ubogagu (Orlando Pride) meggyőzésén is.

A Juventus női csapatát 2017-ben alapították, az azóta lejátszott mindkét olasz bajnokságot megnyerte. A BL-ben szeptember 11-én a Barcelona ellen kezd.

A Ferencváros átigazolási piaci híreket nem kommentál.

forrás: nso.hu