Hokisaink új igazolása az elmúlt éveket Miskolcon töltötte, ma felkészülési találkozón tér vissza a Jegesmedvék pályájára, immáron zöld-fehérben.

Hajós Roland

Igen, elég érdekes lesz, hogy az első Fradi-meccsemet az előző klubom otthonában teljesíthetem… Nyilván van számomra presztízse a mérkőzésnek, és úgy sejtem, a DVTK-t külön is motiválja a Magyar Kupa-vereség. Szerencsére sok és szép évet tölthettem Miskolcon, nagyon megszerettem a várost is, csak az utolsó évad sikerült szenvedősre. Sajnos keveset játszottam, ami boldogtalanná tett, egyáltalán nem éreztem jól magam a bőrömben, úgyhogy már év közben érett bennem a váltás gondolata. A vezetőség is hasonló véleményen volt, így bármiféle nézeteltérés nélkül búcsúztunk. Már csak előretekintek, szeretnék hasznos tagja lenni a Fradinak, és újabb sikereket elérni.

Nem kellett győzködni, minden ismerősömtől csak jót hallottam a klubról, az itt folyó munkáról és a társaságról is. Kívülről is meggyőző volt az FTC teljesítménye, és máris úgy érzem, jó helyre kerültem, ráadásul immár fizikailag is teljesen rendben vagyok.

Ez még csak edzőmeccs lesz, ráadásul az első, ami mindig külön műfaj, ilyenkor mindenki keresi a helyét. Egyébként jól állunk, eddig az erőnléten volt a hangsúly a jégen és az edzőteremben is, a héten kezdtünk el foglalkozni néhány játékelemmel, amire még lesz is időnk. Természetesen nagyon örülnék, ha győzelemmel térnék vissza Miskolcra, de nagyon remélem, lesz ennél fontosabb mérkőzésünk is az idényben!

NS nyomán