De természetesen a Fradi megfigyelője azért ott lesz ma Litvániában – Lovrencsics Gergő és Máté Csaba nyilatkozott a mai sajtócsütörtökön.

A Ludogorec és a Valletta ellen is elképesztő volt a hangulat, ahogy most is, ettől függetlenül meglepett a reakció, amit ezúton is köszönök, köszönünk nekik. Úgy érzem, hogy most nagyon egymásra találtunk a szurkolókkal, hálásak vagyunk nekik, hogy az első pillanattól az utolsóig biztattak minket, még a szakadó esőben is ott maradtak mellettünk. Nagyon jólesett a reakciójuk, ez segíthet minket a következő kihívásoknál, már most szombaton, az első bajnokin, a Kaposvár ellen is – mondta Lovrencsics Gergő.

Másmilyen mérkőzés lesz, ellenfelünktől védekező stílusra számítunk, éppen ezért nem lesz könnyű találkozó. A stábban van, aki már az Európa Liga-mérkőzéssel foglalkozik, és ott is lesz a mai meccsen, most viszont a legfontosabb a Kaposvár elleni találkozó. Hogy Gróf Dávid védhet-e? A halasztások miatt most kezdődik az az időszak, amikor egy héten két meccsünk van, meglátjuk, hogy alakulnak ezek a találkozók, de az biztos, hogy két kiváló kapusunk van, bármelyikük véd, nyugodtak lehetünk. Ugyanígy a csapat többi részében is nagy a konkurenciaharc. Davide Lanzafame elment, de a támadósorban is megvannak azok a játékosok, akikben ott van a gól, valamint érkezett Franck Boli, aki Norvégiában gólkirály volt – mondta Máté Csaba.

Fradi.hu