Keller Faterék hattól lépnek pályára a helyi jótékonysági mérkőzésen.

Augusztus 10-én, szombaton, Komárom-Esztergom megyébe, egészen pontosan Kisbérre látogat a Ferencváros öregfiúk bajnok labdarúgócsapata. A Bakony és a Vértes kapujánál fekvő kisvárosban, ahol nagyon sok Fradi szurkoló él, jótékonysági mérkőzést rendeznek Keller Józsefék részvételével, a kezdési időpont, 18 óra.

A Fradiban a tradícióknak megfelelően ezúttal is pályára lépnek a KEK-döntőben és a Bajnokok Ligájában szerepelt játékosok, továbbá bajnokok, kupagyőztesek, illetve két magyar gólkirály is. A szurkolók többek közt személyesen találkozhatnak Rab Tiborral, Keller Józseffel, Koch Róberttel, Szenes Sándorral, Balog Zoltánnal, Bognár Zsolttal, Szeiler Józseffel, Igor Nicsenkóval, Fischer Pállal, s persze másokkal is.

Hagyomány még a ferencvárosiaknál, hogy a mérkőzésen egy, a vendéglátók közül kiválasztott embert szívesen látnak a csapatukban, tiszteletbeli taggá avatva ezzel az illetőt. A Fradi öregfiúk együttese már jóval a kezdés előtt Kisbérre érkezik, hogy együtt ünnepeljen a helyi és környékbeli fradistákkal. A találkozó előtt és azt követően is bőven lesz lehetőség beszélgetésre, fotózásra az egykori kedvencekkel.

Fradi.hu