Végleg távozott a fiatal játékos Clubunktól.

Kundrák Norbert távozik a Ferencváros labdarúgócsapatától, és a támadó a játékjogát megvásárló DVSC-ben folytatja pályafutását.

A csatár 2016-ban lett a játékosunk, két idény alatt négy NB I-es bajnoki mérkőzésen lépett pályára az FTC mezében. Az előző szezont a kis Fradinál, a Soroksárnál töltötte kölcsönben, amelynél 38 mérkőzésen játszott az NB II-ben.

A Ferencvárosi Torna Club köszöni Kundrák Norbertnek az egyesületért elvégzett munkáját és további sok sikert kíván karrierjéhez!

forrás: fradi.hu

Kundrák Norbert Debrecenben folytatja pályafutását. A 20 éves középpályással klubunk négy évre szóló szerződést kötött.

Kundrák Norbert Miskolcon született, és ott is kezdett el futballozni kilencéves korában, a Diósgyőri VTK csapatában. Tizennégy évesen egy barátságos mérkőzésen már pályára lépett a felnőtt csapatban, sőt, gólt is szerzett. Ezután igazolt a Honvéd utánpótlásába, majd onnan nem sokkal később a Ferencvároshoz került. A felnőttek között tétmérkőzésen a Koroncói KSSZE ellen 9-0-ra megnyert kupamérkőzésen mutatkozott be 2016 őszén, ezen a találkozón három gólpasszt adott.

2017-ben a Budafoki MTE ellen 4-2-re megnyert Magyar Kupa elődöntőben kétszer volt eredményes, majd pályára lépett a fináléban is. Még ebben az évben profi szerződést írt alá a zöld-fehér klubbal. A Midtjylland elleni Európa-liga selejtező mérkőzésen, mindössze 18 évesen debütált a nemzetközi porondon.

2018 januárjában a másodosztályú Soroksár SC vette kölcsön, ahol másfél évig futballozott. Az előző szezonban 38 NB II-es mérkőzést játszott, és 14 gólt szerzett.

Rendszeresen tagja volt a korosztályos válogatottaknak. Legutóbb az U21-es nemzeti csapatban szerepelt, ahol 10 alkalommal lépett pályára.

forrás: dvsc.hu