Ma jó alkalom tovább folytatni a remek sorozatot.

Történelmi csúcsot döntött meg csapatunk, hiszen soha, mióta a BEK vagy BL elindult, nem fordult elő, hogy 6 egymást követő meccsen veretlen maradjon csapatunk a legrangosabb európai kupasorozatban. Az eddigi csúcsot még Alberték tartották, akik 1963-66 között veretlenek maradtak: a Galatasaray elleni – egyébként kiesést jelentő – 2:0-ás győzelmet hozó visszavágón, majd 1965-ben az izlandi Keflavik és a Panathinaikos elleni párharcban se tudták megverni csapatunkat, akiket 1966 tavaszán a kor egyik sikercsapata, az Internazionale győzött le 4:0-ra.

A mostani sorozatot is egy – az akkori Galatasaray-hoz hasonlítható – szégyenletes kiesést hozó párharc során kezdtük írni, hiszen a Partizani Tirana ellen veretlenül estünk ki, majd ki ne emlékezne, hogy a Ludogorec és a Valetta se tudott győzni ellenünk.

Az összes európai kupasorozatot figyelembe véve Dalnoki Jenő csikócsapata tartja a csúcsot, hiszen veretlenül, 8 meccset megvívva jutottak a döntőbe az 1974-75-ös szezonban. Ha ezt a rekordot megdöntené csapatunk az jó eséllyel csoportkörbe jutást jelentene.