Háfra Noémi számolt be a Balatonnál edzőtáborozó női kézilabda csapatunk pénteki napjáról – holnaptól már a Népligetben folytatódik a munka.

Sziasztok!

Jó hazajönni, és végre nem bőröndből élni, egyhuzamban a válogatottal együtt a két hét nagyon hosszú volt, éreztem magamon, hogy kezd fásulttá tenni, de a hétvége szabad lesz, pihenhetünk, otthon lehetünk.

Az edzőtábor ezzel együtt nagyon jól telt, a meccseket vártam legjobban. Persze, a lábunkban volt a kemény munka, főleg a hét vége felé, de az járt a fejemben, hogy végre játszhatunk. Rájöttem, hogy mégiscsak hiányzik a meccs! Hosszú évek óta most először volt nyáron komolyabb szünetem, és amikor újrakezdtük az edzéseket, azt éreztem, hogy nem hiányzott még a kézilabda, de most már igen. Ha rajtam múlik, még tovább játszottunk volna…

Igaz, az esti program is szuper volt, hiszen a debreceniekkel közösen grilleztünk, beszélgettünk, kártyáztunk, zenét hallgattunk és még énekeltünk is. Így azt sem bántam, hogy a szokásos esti filmezés elmaradt. Amúgy nagyon szeretek sorozatokat nézni, és a két edzés között, az ebéd után mindig elkezdtem egy részt a Gossip girlből, csak általában félbe kellett hagynom, ugyanis elaludtam közben. Ha éreztem, hogy csukódik a szemem, akkor picit küzdöttem még, aztán beláttam, hogy nincs esélyem, inkább lecsuktam a laptopot és aludtam, este meg onnan folytattam. Szóval, ez most elmaradt, és még a pakolás is, úgyhogy szombaton is korán kellett kelni.

Összességében tehát nagyon hasznos időszakon vagyunk túl, és alig várom már, hogy kedden hazai pályán, a szurkolóink előtt léphessünk újra pályára!

Fradi.hu