Ma Somogyban találkozhatsz a korábbi nagy kedvencekkel.

Továbbra is óriási népszerűségnek örvend a zsinórban három bajnoki címet nyert Fradi öregfiúk labdarúgócsapata, amely pályára lép szombaton, Somogy megyében, a Balaton déli partjának végén, Balatonkeresztúron láthatják a szurkolók Kelleréket, 17 órakor kezdődik a mérkőzés. Ünnepi fellépésre hivatalos öregfiúk bajnokcsapatunk, a szervezők sok nézőre és örömfocira készülnek, a Fradi gálán lesz tombola, s több egykori ismert somogyi és zalai futballista is tiszteletét teszi a Balaton parti sporttelepen.

Szépszámú szurkolósereget várnak a rendezők, a Ferencvárost pedig a megszokott módon ezúttal is több generáció tagjai képviselik. Az 1975-ös KEK fináléba jutott együttesből például Takács Lászlót, miként az 1995-ös Bajnokok Ligájában szerepelt együttesből is több játékost láthatnak a nézők, továbbá bajnokokat, kupagyőzteseket és gólkirályokat is, így többek közt a már említett Keller Józsefet, továbbá Koch Róbertet, Szenes Sándort, Fischer Pált, Szűcs Mihályt, Szeiler Józsefet, Telek Andrást, Nyilas Eleket, Horváth Pétert, Páling Zsoltot, Józsi Györgyöt, s persze másokat is.

Hagyomány a Fradinál, hogy a vendéglátók közül, egy-egy vendégjátékos a keresztúriak közül is az utolsó percekben szerepet kap a zöldeknél, tiszteletbeli csapattaggá avatva ezzel az illetőt. Az FTC küldöttsége már a kezdés előtt egy órával megérkezik a helyszínre, hogy a hagyományoknak megfelelően legyen idő beszélgetésre és közös fotózásra a hűséges balatoni, továbbá a közeli zalai fradistákkal, mindez pedig folytatódhat a mérkőzés után is.

Fradi.hu nyomán.