A korábbi nagy kedvencekkel a helyi sporttelepen találkozhattok a mai jótékony célt is szolgáló mérkőzésen.

Barátságos mérkőzések kíséretében 2019.07.27-én ünnepélyes keretek között átadásra kerül a Mosonszolnoki Sportegyesület teljesen felújított futballpályája.

Folytatja országjáró körútját a Ferencváros nagy népszerűségnek örvendő öregfiúk labdarúgó bajnokcsapata, amely július 27-én, szombaton, ismét Győr-Moson-Sopron megyébe, egészen pontosan Mosonszolnokra látogat. A Mosonmagyaróvár közelében fekvő köszség sporttelepén jótékonysági gálamérkőzésen lépnek pályára a hajdani kedvencek 17 órától.

A mérkőzésre kilátogató nézők a lefújást követően a szervezők vendégei lesznek vacsorára, a ferencvárosi küldöttséggel együtt. A bevétel egy részét pedig a rendezők jótékonysági célra, a Karolina kórház alapítványának ajánlják fel.

A Fradiban a tradíciónak megfelelően ezúttal is pályára lépnek az 1975-ös KEK-döntőben, az 1995-ös Bajnokok Ligája-csoportkörben szerepelt játékosok, továbbá bajnokok, kupagyőztesek és gólkirályok is. Mosonszolnokon például két gólkirályt is üdvözölhetnek a nézők, Fischer Pált és Igor Nicsenkót, rajtuk kívül pedig olyan kitűnő futballisták játszanak majd a zöldeknél, mint Keller József, Szűcs Mihály, Telek András, Balog Zoltán, Szeiler József, Bognár Zsolt, Bojan Lazics, Józsi György, s persze mások is. Hagyomány a ferencvárosiaknál, hogy a mérkőzésen egy, a vendéglátók által kiválasztott embert szívesen látnak a csapatukban, tiszteletbeli csapattaggá avatva ezzel az illetőt.

A Fradi öregfiúk együttese már jóval a kezdés előtt Mosonszolnokra érkezik, hogy együtt ünnepeljen a helyi és környékbeli fradistákkal, azaz, a találkozó előtt, s azt követően is bőven lesz lehetőség beszélgetésre, fotózásra a közkedvelt sportemberekkel.

Fradi.hu, Mosonszolnok SE