Szlovák játékosunk azt is elmondta a felvidéki médiának, hogy hogyan ünnepelt Szergej Rebrov Razgradban.

Erről szól a Bajnokok Ligája, két meccs és senki se mehet biztosra. A legfontosabb gólom volt, amit eddig szereztem és nagyon boldog vagyok. A sorsoláson az egyik legnehezebb ellenfelet kaptuk, ezért is vagyunk boldogok. Ráadásul a bolgárok megmutatták az erősségeiket, számos esetben keményen nyomás alá helyeztek minket, így még értékesebb a győzelem. Őszintén szólva közvetlenül a meccs után, amikor a feleségemnek írtam fel se fogtam milyen fontos mérkőzés volt és milyen fontos a gólom, el kellett telnie egy napnak, hogy rájöjjek erre. A párharc előtt egyáltalán nem voltam benne biztos, hogy kezdeni fogok, mert a keret nagyon erős, a Fradinak nagyon jó focistái vannak és elsőre annak is örültem volna, ha a padig eljuthatok,így hogy gólt szereztem még inkább erőt ad, de elsődlegesen a csapat sikereire fókuszálok. Az ehhez hasonló meccsek segítenek a csapat építésében, hiszek benne, hogy még több ilyen meccsünk lesz.

Rebrov mester közvetlenül a meccs után nem csinált semmi különöset, mondott pár szót, megdicsérte az egész csapatot, de akkor nem értékelt senkit külön. Nekem szimpatikus volt, hogy megőrizte a komolyságát és nem állt neki ünnepelni az első siker után. Tőlem csak annyit kérdezett még, hogy elfáradtam-e a gyors sprintektől.

Eddig még nem volt időm körbenézni Budapesten, a közelben van egy bevásárló központ ott szoktam vásárolni és ott már néhányan felismertek. Nagyon nagy az érdeklődés a foci iránt Magyarországon, aminek nagyon örülök. Ezért jöttem ide. A Fradi szurkolók otthon és idegenben is fantasztikusak.

A Valettát sem szabad lebecsülnünk, ahogy senkit se, a BL-ben és az EL-ben is elég csak megnézni az eredményeket, hogy ezt lássuk. Nem számít, hogy Máltáról vagy bárhonnan érkezik az ellenfél, nekünk magunkkal kell foglalkozni, felkészülni lehető legjobban, mert a lehető legtovább szeretnénk jutni. Nem hiszem, hogy az esélyesség megbéklyózna minket, ha a siker lebeg a szemünk előtt. Ha tovább akarunk jutni, akkor nem azzal kell foglalkozni, hogy honnan jön az ellenfél.