Labdarúgó csapatunk vezetőedzője nyilatkozott a Valletta FC elleni BL-selejtezős mérkőzés előtti sajtótájékoztatón.

Szergej Rebrov

Sosem akarok a Bajnokok Ligájában szereplő csapatot minősíteni, nálam az ebben a sorozatban szereplő csapatok egyenrangúak, érkezzenek bármely országból is, megnyerték hazájuk bajnokságát, tehát minőséget képviselnek. A Valletta is ilyen, az első körben tavalyi csoportkörös együttest ütöttek ki. A saját játékunkat kell erőltetnünk, végig intenzíven és keményen dolgozva, csak így érhetünk el eredményt.

Isael és Szignyevics visszatérése tovább erősíti a konkurenciát a posztjaikon, ami örömteli. Holnap is azok lépnek majd pályára, akik a legjobban dolgoztak és a legjobban illenek abba a szisztémába, amivel pályára kell majd lépnünk. Kis változtatások valószínűleg lesznek, hiszen más stílusú ellenféllel állunk szemben. Még van egy edzésünk, ami segít a döntés meghozatalában, holnap meglátja mindenki a kezdőcsapatot.

A máltaiak nagyon agresszívak, nem mondhatom, hogy van igazán magas szintű játékosuk, de tudják, hogyan érhetnek el eredményt, mit kell tenniük ennek érdekében. Arra, hogy a Valletta agresszíven játszik, fejben kell felkészülnünk, itthon és idegenben is, készen kell állnunk erre a stílusra is. Ami számomra fontos, hogy a szabálytalanságoknak az árát meg kell fizetni, ha súlyosak, valamint az, hogy a mi játékosaink lehetőleg ne kövessenek el ilyeneket.

A szerződésem meghosszabbítása nem egyoldalú történet, én és a klub is így látta a helyzetet, boldog vagyok itt, öröm ilyen játékosok csoportjával dolgozni, látom a szép jövőt. Remek a kapcsolatom a játékosokkal, a stábbal és a vezetőséggel is, remélem, hogy a munkámmal sikerül fejlődnie az egyesületnek és szép eredményeket fogunk elérni.