Varbón találkozhatsz a régi nagy kedvencekkel.

Július 20-án, szombaton, újra Borsodba, ezúttal Sajószentpéterre és Varbóra látogat a Ferencváros öregfiúk labdarúgó bajnokcsapata. A Sajószentpéteren született olimpiai bajnok, Szepesi Gusztáv 80. születésnapjának emlékére rendezendő mérkőzésre várják Keller Józsefet és társait. A hírek szerint komoly érdeklődés övezi az egykori kedvencek, Borsodi öregfiúk elleni, 18 órakor kezdődő fellépését a közeli Varbón.

A Ferencváros ezúttal is gólkirályokkal, bajnokokkal, kupagyőztesekkel, a Bajnokok Ligájában szerepelt egyéniségekkel a soraiban érkezik Borsodba, azaz, a szurkolók többek közt találkozhatnak Keller Józseffel, Rab Tiborral, Koch Róberttel, Szenes Sándorral, Fischer Pállal, Dzurják Józseffel, Zsivóczky Gyulával, Dukon Bélával, s ezúttal meglepetésvendég is pályára lép a zöldeknél.

A ferencvárosi küldöttség jóval a mérkőzés előtt megérkezik Sajószentpéterre és Varbóra, így a szurkolóknak bőven lesz lehetőségük a népszerű Fradi játékosokkal való beszélgetésre, közös fotók készítésére, amely a lefújást követően folytatódhat. A szervezők szépszámú publikumra és nagyszerű hangulatra számítanak Varbón, a Fradi ünnepi mérkőzésén, valamint a sajószentpéteri megemlékezésen is.

Bővebben: Fradi.hu