Középpályásunk elmondta, hogy két jó csapat találkozik holnap este.

Igor Haratin

Az első mérkőzés jól sikerült, ám a visszavágón – ha lehet – még okosabban kell futballozzunk. A Ludogorec jó csapat, nem véletlenül volt nyolcszor egymás után bolgár bajnok, ám az első mérkőzésen nálunk volt többet a labda, többségében mi irányítottuk a játékot. Nagyon készülök az összecsapásra, nem titkolom, az egyik nagy álmom válna valóra, ha sikerülne a Bajnokok Ligája főtáblájára jutni.

Abszolút nem volt olyan érzésem, hogy ez volt az első közös tétmérkőzésük Danilóval, korábbról ismertük egymást, nyugodtan mondhatom, sokat erősödött vele a Ferencváros. Ugyanezt gondolom az első tétmérkőzésén gólt szerző Olekszandr Zubkovról is, aki a Ludogorec elleni első találkozón is megmutatta, mennyire veszélyes.

Többször is megnéztük az első összecsapás fontosabb jeleneteit. Tudjuk, miben kell változtatnunk, de hiba lenne, ha csak a védekezésre koncentrálnánk. A Ludogorec túl jó csapat ahhoz, hogy ki lehessen húzni ellene nulla nullával. Kemény volt a felkészülésünk, jó formában, jó erőben érzem magam, nem szabad megijednünk. Két jó csapat találkozik, sok múlik a koncentráción.

NS nyomán.