A holland PSV Eindhoventől. Bajnoki és Magyar Kupa-címvédő női labdarúgócsapatunk szakvezetése mindenben megállapodott a rutinos, szlovén válogatott védővel, Kristina Ermannal.

Tudtam, hogy nagyszerű csapathoz érkezem. A Fradi a bajnoki címvédő, és a kupát is ők nyerték Magyarországon. Ezen túl is nagyon jókat hallottam az együttesről, így nem sokat gondolkodtam, amikor megérkezett a megkeresés. Természetesen az az elsőszámú célom, hogy megvédjük a magyar bajnoki címet, de komoly kihívás lesz megkísérelni bejutni a Bajnokok Ligája főtáblájára is. Minden női labdarúgó álma ez, de úgy érzem, ezzel a csapattal most ez is sikerülhet, ha jól tudom, először a csapat történetében. Fantasztikus lenne, de mindannyian ezért fogunk dolgozni. Találkoztam már az új csapattársaimmal, nagyon kedvesek, nagyon sokat segítenek. A magyar nyelv még nagyon furcsa számomra, de remélem, hamar belerázódok majd. Ami a játékomat illeti, kemény, harcos, és stabil játékosnak mondhatom magam, általában megnyerem a párharcaimat. Emellett mindent megteszek a győzelemért a pályán, ezt megígérhetem a szurkolóknak is!” – mondta el bemutatkozásként új hátvédünk, Kristina Erman.

Kristina személyében rutinos, BL-tapasztalattal, és a válogatott fellépések miatt komoly nemzetközi rutinnal rendelkező játékost sikerült megszereznünk. Több olyan labdarúgóm van, aki a saját bőrén tapasztalhatta 2015-ben kemény, megalkuvást nem ismerő játékstílusát. A pályán egy igazi harcos, azt várom tőle, hogy sokat tegyen hozzá a védekezésünkhöz, elsősorban a balhátvéd pozíciójában” – nyilatkozta az új szerzeményről Dörnyei Balázs vezetőedző.

Új hátvédünk pályafutásáról bővebben: Fradi.hu