A csapat győztes góljának szerzőjét kérdezte az ukrán média.

A meccs napján tudtam meg, hogy kezdek, a taktikai értekezleten. Persze az előkészületi meccsekből sejtettem, hogy játszani fogok és bemutatkozhatom a Ferencvárosban, de akkor mondták meg. Sztaniszlavovics [Rebrov] azt kérte játszunk egyszerűen, a saját játékunkat, azt amelyen dolgoztunk a felkészülés alatt. Semmi újat nem kellett kitalálni. Gyorsan kellett játszanunk, széleket váltva, nyomás alá helyezve a Ludogorec játékosait a saját játékunkkal. Amikor felkészültünk a meccsre, az edző jelezte, hogy az ellenfél nem igazán erős a széleken és középen szeretnek mindent megjátszani. Azt gondolom, hogy általánosságban jól reagáltunk erre, kevés lehetősége volt az ellenfélnek a kapunk előtt, néhány kivételtől eltekintve, de képtelenség 90 percen keresztül kizárni az ellenfelet. Azt gondolom, hogy a góljukon kívül nem nagyon voltak ziccereik.

Nem volt véletlen, hogy a kapu elé kerültem a gólomnál. Sztaniszlavovics gyakran mondja, hogy ha a labda beérkezik a tizenhatoson belülre, akkor legalább három játékosnak kell a büntetőterületen belül lennie, muszáj megtölteni a kapu előtti zónát. Így kerültem center pozícióba, a büntetőpontnál kaptam meg a labdát és belőttem. Az egész csapat és a társak érdeme volt ez. A meccs után a mester megköszönte a játékot, s elmondta, hogy ez csak az első, kis lépés és a saját kezünkben van a továbbjutás kulcsa.

Még nem tudom, milyen meccs vár ránk a bulgáriai visszavágón. Talán van egy kis előnyünk, de mindig nehéz idegenben játszani. A saját focinkat kell játszanunk, 90 percen keresztül koncentrálni, és akkor jó esélyeink lesznek. Hiszek benne, hogy a Ferencváros sikeres lesz.

– Alekszandr Zsubkov