A volt osztrák gólkirály jelenleg a Saktar játékosa. A 26 éves nigériai Olarenwaju ‘Larry’ Kayode rövid svájci kitérő után az izraeli bajnokságban kezdte felnőtt futballkarrierjét, a Makkabi Netanjában, majd 22 évesen az Austria Wien igazolta le. Nyilasi volt csapatában a következő két évben 67 meccsen 30 gólig és 13 gólpasszig jutott, második szezonjában gólkirály is lett, tizenhét találattal.

Ez 2017 nyarán felhívta rá a Manchester City figyelmét, akik 4 millió euró körüli összegért megvásárolták, majd kölcsönadták a de facto fiókcsapatukba, a La Ligában szereplő Gironába, ahol alig kapott szerepet. Nem is csoda, hogy tavaszra a Saktarhoz került még kölcsönbe, majd a bajnokság befejező szakaszában meggyőző teljesítményt nyújtott, így az ukrán élcsapat bejelentette, hogy leigazolja a játékost az angol csapatától – ahol egy percet sem futballozott.

A 2018-19-es szezonban azonban csak perceket kapott, 1 gólig és 1 gólpasszig jutott a 174 centis nigériai válogatott támadó, így nem csoda, ha az ukrán sajtó spekulál vele kapcsolatban.

De mi úgy tudjuk, mindenki örömére/bosszúságára hogy csak spekulál: a Ferencváros ugyanis nem tárgyalt vele.