Vízilabda válogatottjaink vasárnap és hétfőn ugranak először medencébe. Úszóink programját ide kattintva böngészhetitek.

Férfi vízilabda, világbajnokság
Dél-Korea, Kvangdzsu

Július 15., hétfő, 10.50: Új-Zéland – Magyarország
Július 17., szerda, 04.10: Magyarország – Spanyolország
Július 19., péntek, 01.30: Dél-Afrika – Magyarország

Beszámolók a Japánban eltöltött napokról: kedd, szerda, csütörtök

Märcz Tamás a vízilabda szövetség honlapján értékelte a Japánban elvégzett munkát és tekintett előre a dél-koreai világbajnokságra, ide kattintva olvashatod gondolatait.

Varga Dénes

Egyre nehezebb hosszú ideig távol lenni a családomtól, hiszen nagyobbak a fiaim, jobban tudatosul bennük, hogy nem vagyok velük. Lassan elegem is lesz abból, hogy sokáig nélkülözöm őket, mert hiába vagyok sikeres és nyertem sokat, az elszalasztott pillanatokat nem adják vissza a győzelmek sem. Szeretnék velük minél több időt tölteni érdemben télen, nyáron, mindig, minden évszakban.

Az lebeg a szemem előtt, hogy egészen a nyolcad- vagy a negyeddöntőig a spanyolok elleni csoportmérkőzésre csúcsosítsuk ki a formát. Egyértelműen az a cél, hogy legyőzzük őket, és utána sikerrel vegyük a negyeddöntőt is. Annál messzebb nem gondolkodom, de igazából a spanyolok elleni mérkőzésen túl sem látok egyelőre — először nyerjük meg azt.

NS nyomán

Női vízilabda, világbajnokság
Dél-Korea, Kvangdzsu

Július 14., vasárnap, 05.30: Magyarország – Dél-Korea
Július 16., kedd, 02.50: Kanada – Magyarország
Július 18., csütörtök, 13.30: Magyarország – Oroszország

Bíró Attila

Felkészültünk mindenre, Ágó Renáta irányításával az ilyenkor megfelelő szárazföldi edzéseket elvégeztük, még a helyi 9:50-es kezdést is tudtuk modellezni, avagy nem érhet bennünket meglepetés. Agresszívebbnek, profibbnak kell lennünk, akkor nem lehet baj, minden más esetben bármi megtörténhet. Bízunk magunkban, és a jó szereplésben!

MVLSZ