Csapatkapitányunk mellett Dibusz Dénes és Szergej Rebrov értékelt a Bajnokok Ligája selejtezős meccs lefújása után.

Lovrencsics Gergő

Nagyon nehéz visszavágó lesz, mert a támadószekcióban gyors játékosaik vannak. Tanulnunk kell ebből a mérkőzésből. Nagyon kemény kilencven perc elé nézünk, de nagy esélyünk van a továbbjutásra. Tavaly az jellemzett minket, hogy az utolsó pillanatig küzdöttünk, és az új játékosok is átvették ezt a mentalitást, és megtapasztalhatták, hogy milyen a Groupama Arénában játszani.

Dibusz Dénes

Veszélyes az eredmény, de nagy fegyvertény legyőzni ezt a csapatot, bármilyen különbséggel. Örüljünk, hogy nyertünk. Most van egy hetünk tisztességesen felkészülni. Kulcskérdés lesz a védekezés, biztosan nagy hangsúlyt fogunk rá fektetni az elkövetkezendő napokban. Ha rendben lesz a védekezés, meglesz a továbbjutás. A lehetséges legerősebb ellenfelet kaptuk, de mi is minőségi csapat vagyunk, ezt ma is bizonyítottuk. Erre kicsit rá kell tenni a visszavágón is, és meglesz a továbbjutás.

Szergej Rebrov

A felénél tartunk, de már sokkal több információnk van az ellenfélről. Nagyon kemény visszavágót kell játszanunk. Nagyon élvezte a meccset mindenki, a fiúk maximumot nyújtottak, úgyhogy most nagyon örülök. Voltak hibáink, de mindenki követ el hibákat. Az ellenfél is követett el hibákat, de ez benne van a fociban.

Kivonatok: Origo