Korábbi hátvédünk elmondta, hogy hétéves kisfia a Fradiban bontogatja szárnyait.

Boldog az életem. Sikeres a házasságom, van két gyermekünk, az idén is voltunk már nyaralni, bár a nyári vakációból van még egy közös büki kikapcsolódás. Ráadásul a pályán is vannak sikereim – magyarázta Gábor, s leszögezte: úgy érzi, jókor, jó helyre született! Még azzal együtt is, hogy pályafutását súlyos sérülések tarkították.

Jómagam is hallottam, ha nem vagyok annyit sérült, én lehettem volna a magyar Baresi. Már az is hatalmas megtiszteltetés, hogy egy futballfenoménnal emlegetnek együtt – mosolygott Gábor, aki kora ellenére még nem gondolkodik a visszavonuláson, az NB III-as III. Kerületi TVE-nek továbbra is erőssége. De azért már több lábon áll anyagilag a család:

Van egy éttermünk Zuglóban, komoly feladat annak vezetése – említette, de azért a futballra és a családra mindig szakít időt. Amibe ugye a Fradi is beletartozik, pláne, hogy hétéves fia zöld-fehérben ismerkedik a foci alapjaival.

Nem vagyok elfogult, de roppant tehetséges! Csak rajta múlik, mire viszi. Talán egyszer ő lesz a Fradi középhátvédje. Addig viszont mind a négyen kimegyünk a Groupamába a Ludogorec elleni Bajnokok Ligája-selejtezőre!

Arról, hogy Gyepi szerint mi a boldog házasságának titka: Bors