Szerdán 18 órakor nyílnak a kapuk – információk a Bajnokok Ligája selejtezős mérkőzésre. A VIP-lelátón kívül már csak a C5, C6 és D4-es szektorokba lehet belépőt vásárolni – pontos adatokat továbbra is GraboPress aloldalunkon találhattok.

Mivel telt ház vagy ahhoz igen közeli látogatottságú lesz a bolgárok elleni találkozó, így érdemes korán kiérni az Üllői útra, hogy elkerülhető legyen a “torlódás”, a belépés két órával a mérkőzés előtt, 18.00-tól lesz lehetséges. Ha korábban érkezel, akkor nagyobb eséllyel juthatsz majd hozzá a megújult belsővel jelentkező meccsfüzethez! Clubunk BL-selejtezővel kapcsolatos szurkolói tájékoztatóját ide kattintva olvashatjátok.

Férfi labdarúgás, Bajnokok Ligája, 1. selejtezőkör, odavágó
Szerda, Groupama Aréna, 20.00: Ferencváros – Ludogorec Razgrad
Jegyek: 2100 Ft – 6500 F/t, VIP 20000 Ft – 43000 Ft (a bérletesek 30% kedvezményt kapnak)

A soron következő nemzetközi mérkőzésünk A kategóriás, ez alapján alakulnak a jegyárak, megválthatóak személyesen a stadion jegypénztárában (Kedd-Péntek: 10.00-18.00, Szombat: 9.00-13.00, meccsnapon: kezdésig), valamint az online jegyértékesítő rendszerben. A mérkőzésre indíthat járatokat a Zöld-fehér busz, a honlap elkészültéig közösségi oldalukon lehet érdeklődni az utazási lehetőségek felől.