Simon Kastenmüller Münchenből utazott el játékosaink aláírásáért.

A csütörtök délelőtti edzés végén egy igen érdekes úriember jelent meg csapatunk környékén. Simon Kastenmüller szerényen és udvariasan odalépett Lovrencsics Gergőhöz, hogy autogramot kérjen, ám hamar kiderült, ez nem egy egyszeri és egyszerű aláírás volt.

Simon ugyanis elképesztő gyűjteménnyel rendelkezik, focis kártyákat gyűjt, a világ minden tájáról, ám azokat nemcsak önmagukban tárolja, igyekszik aláírásokat is szerezni rájuk a rajtuk szereplő labdarúgóktól. A legnagyobb gyűjteménye játékosaink közül Lovrencsicsről van, akiről nemcsak FTC-mezes, hanem Európa-bajnoki válogatottas, Lech Poznan-os és még karikaturás felvételt is beszerzett.

Amikor a müncheni futballrajongó megtudta, hogy a mieink az otthonától 100 kilométerre edzőtáboroznak, útra kelt, hogy beszerezhesse az újabb értékes aláírásokat a kártyáira.

A Ferencváros játékosai közül a legjobban Lovrencsicset ismerem, rá még az Európa-bajnokság alatt figyeltem fel, de tudom, hogy Lengyelországban is nagyon sikeres volt. Rajta kívül Varga Rolandról és Priskin Tamásról van még kártyám, szintén az Európa-bajnokságról, de nagyon szeretnék a többi játékostól és Sergei Rebrovtól is egy autogramot kérni” – mondta el Simon, akinek valóra vált az álma, labdarúgóink ugyanis készségesen írták alá a gyűjtemény darabjait, amire ők maguk is rácsodálkoztak – elég csak megnézni Mikalai Sihnevich arckifejezését!

Csapatunk tehát egyre ismertebb már Európában, és abban reménykedhetünk, hogy az európai kupaporondos teljesítményünk után még ismertebbé válik a Ferencvárosi Torna Club és játékosai.

Fradi.hu