A tegnapi bolgár szuperkupa döntő után már minden razgradi a jövő szerdai meccsel foglalkozott.

Nagyon hasznos meccs volt, láttam néhány szép dolgot, főleg támadásban, de azt is, hogy vannak problémáink is. Az idő rövid és ezeket ki kell javítani. Vannak dolgok, amik nem tetszettek, ezeket meg kell szüntetni, vagy legalább minimalizálni, hogy nyugodtak lehessünk. Nem jól álltunk védekezésben. 4-5 napunk van arra, hogy megelőzzük ezeket a problémákat.

Sztojcso Sztojev, vezetőedző

Jó edzőmeccs volt, edzőmeccs téttel. Más, mint amit Ausztriában láttunk. Mindenki aggódik a védelmi problémáink miatt, de én remélem, ezeket nem látjuk viszont a Ferencváros ellen. Remélem teszünk ellenük. Frissíteni kell a csapaton, nem lehetünk a legidősebb csapat Európában. Ez nem normális. Lehet, hogy van bennük akarat, de az nem elég. Az edzőnek lépéseket kell tennie és a legjobbakat játszatni. A bolgár bajnokság kompetitív, a “Loko” megnehezítette a dolgunkat, de a fiúk harcoltak. A Lokomotív stílusa hasonló a Ferencvároséhoz…

Kiril Domuscsiev, tulajdonos

Nehéz meccsre számítottunk és az is volt. A Lokomotív jobb volt nálunk, szerencsére megtartottuk az eredményt. Aztán belőttük a másodikat és ezzel lezártuk a meccset. A Ferencvárost eddig egyszer láttuk játszatni. Tudjuk, hogy nagyon fizikális csapat, meglátjuk mi lesz jövő héten. Nagyon agresszív volt az ellenfelünk, ami egy nagy plusz. Voltak gondjaink, de örülök, hogy sikerült megnyernünk a kupát, ez sokat adhat az önbizalmunkhoz.

Plamen Ilijev, kapus

Nem játszottunk jól, sok volt a hiba, de remélem a Ferencváros ellen jobbak leszünk. Remélem készen leszünk ellenük, még sok dolgunk van, gyorsan kell dolgoznunk.

Szvetoszlav Djakov, középpályás