Tartalékosan is megdobbant a Fradi Szív.

Szombaton rendezték meg az 5. Tornados Rapid focitornát.

A korábbi évekkel ellentétben most nyáron tartották meg az eseményt melyen rajtunk kívül a szervező Rapid Wien szervezett szurkolói csoportjai, továbbá az AC Parma Boys nevű ultra csoportja vett részt.

Sajnos nem sikerült a legjobb összeállításban érkeznünk a megmérettetésre, így saját magunk legnagyobb megdöbbenésére az első mérkőzésen 1-0-ra győzedelmeskedtünk az egyik legnagyobb esélyes Ultras Rapid ellen.

A 2. meccsünkön viszont az utolsó percben kapott góllal csak 1-1-es döntetlent értünk el a Spirit nevű formációval szemben.

A salátás tál

Az utolsó csoportmeccsünkön az egykor Buffon, Cannavaro, Thuram és Crespo játékát csodáló Parmas sracok következtek, akiket sikerült 1-0-ra legyőzni.

Az elődöntőben a címvédő Gladiatori következett. Itt most még az egy gólt sem sikerült szállítani, azonban pozitívum hogy ők sem tudták bevenni a hálónkat, így következhetett a büntető párbaj.
Kapusunk brillírozott és két alkalommal is védett így a döntőbe meneteltünk.

A döntőben korán hátrányba kerültünk, azonban ismét dobban a Fradi szív és sikerült az egyenlítés, amit aztán még egy gólunk követett, így haza vihettük a „salátás tálat”.

Igazi baráti esemény volt ahol mindenki jól érezte magát. A nagyszerű vendéglátást ezúton is köszönjük!

FTC&SCR

forrás: Green Monsters Facebook