Rekordlátogatottságot hozott a tegnapi nap az Üllői úton.

Fotókat az eseményről ide és ide kattintva láthattok az eseményről.

Június 22-én, szombaton ismét megrendezték a Múzeumok Éjszakáját, amelyen a Fradi Múzeum ezúttal is változatos és különleges programokkal készült. A délelőtti órákban a látogatók látványos oldtimer autós showt láthattak, ugyanis az idén 13. alkalommal megrendezett Budapest Classic Grand Prix egyik állomása a Groupama Aréna volt, amely a legnagyobb helyszíne az idén 120 éves FTC-ről szóló fotófesztiválnak.

A nap folyamán szurkolóink fotózkodhattak labdarúgócsapatunk 30. bajnoki címéért járó trófeájával, illetve az FTC Telekom Waterpolo férfi vízilabda csapatának Bajnokok Ligája serlegével. Nagy sikert aratott korábbi labdarúgónk, Bánki József által vezetett exkluzív stadion-látogatás, amelyen az elmúlt évekhez hasonlóan ismét sokan vettek részt. Az esti program egyik leginkább várt eseményén ezüstcipős labdarúgó klasszisunk, Nyilasi Tibor pódiumbeszélgetésén egy gombostűt sem lehetett leejteni. Nyíl emlékezetes sztorikat elevenített fel Tobak Csabával, a Fradi Múzeum vezetőjével.

Idén is nagy siker volt a Fradi Múzeumban a Múzeumok Éjszakája. Több, mint 900 jegyet vásároltak a csak nálunk a helyszínen látogatók, de elmondhatom, hogy rekordlátogatottságot értünk el a szombati nap folyamán” – mondta Tobak Csaba, a Fradi Múzeum vezetője.

Fradi.hu