A helyiek mai gálamérkőzésére hívták meg a korábbi nagy kedvenceket.

Folyamatosan az országot járja a Ferencváros nagy népszerűségnek örvendő öregfiúk bajnokcsapata, amely június 23-án, vasárnap, ismét Győr-Moson-Sopron-megyébe, egészen pontosan Dénesfára látogat.

A Kapuvár közelében fekvő köszség sporttelepén gálamérkőzésen lépnek pályára a hajdani kedvencek, a kezdési időpont 15 óra. A Fradiban a tradíciónak megfelelően ezúttal is pályára lépnek az 1975-ös KEK-döntőben, az 1995-ös Bajnokok Ligája csoportkörben szerepelt játékosok, továbbá bajnokok, kupagyőztesek és gólkirályok is.

Dénesfán kuriózumnak számít, hogy egyszerre három gólkirályt is üdvözölhetnek a nézők, Fischer Pált, Igor Nicsenkót, Dzurják Józsefet, rajtuk kívül pedig olyan kitűnő futballisták játszanak majd a zöldeknél, mint Balog Zoltán, Szeiler József, Bognár Zsolt, Szenes Sándor, Dukon Béla, s persze mások is.

Hagyomány a ferencvárosiaknál, hogy a mérkőzésen egy, a vendéglátók által kiválasztott embert szívesen látnak a csapatukban, tiszteletbeli csapattaggá avatva ezzel az illetőt.

A Fradi öregfiúk együttese már jóval a kezdés előtt Dénesfára érkezik, hogy együtt ünnepeljen a helyi és környékbeli fradistákkal, azaz, a találkozó előtt, s azt követően is bőven lesz lehetőség beszélgetésre, fotózásra a közkedvelt sportemberekkel.

Fradi.hu