A FradiMédia anyaga a mai felmérésről. A videóból kiderül az is, hogy a korábbi híreknek megfelelően Rui Pedro is a többiekkel készül.

Sigér Dávid

Edzőnk, Szergej Rebrov szokta mondogatni: amikor pihenő van, felejtsük el a futballt, próbáljunk a kikapcsolódásra, a regenerációra figyelni. Ha viszont edzés van és dolgozunk, akkor minden körülményt kizárva csak a feladatra összpontosítsunk. Valóban, most nem volt hosszú szünet, de felkészültünk erre is. A menyasszonyommal a Budapest Parkban rendezett bajnoki fieszta után néhány órával Ciprusra repültünk, szóval volt lehetőség a pihenésre. Ugyanakkor a tavaszi sérülésem miatt speciális edzésprogramot kértem, odafigyeltem a rehabilitációra, hogy a lehető legjobb állapotban kezdhessem el a munkát.

Természetesen mi is azt szeretnénk, ha együtt maradna a csapat. Nyilván a nyár mozgalmas ilyen szempontból, és mert a Fradi népszerű klub, sokan érdeklődnek a játékosok iránt — de azt gondolom, ha több távozó nem lesz, s ha az elmúlt idénybeli keret jelentős része együtt marad, az jó alap a folytatás előtt. A sorsolást is izgatottan várjuk, nézegettük a lehetséges ellenfeleket, és kár tagadni, sok múlik a szerencsén is, már az első körben erős csapattal találkozhatunk.

NS nyomán.