Bajnokaink egykor lépnek pályára a helyi sporttelepen.

Június 1-én, szombaton, Komárom-Esztergom megyébe, egészen pontosan Baj községbe látogat a Ferencváros bajnok öregfiúk labdarúgócsapata. A Tata közelében fekvő község sporttelepén a vadonatúj öltöző avatására kerül sor Keller Józsefék részvételével, a mérkőzés pedig 13 órakor kezdődik.

A Fradiban a hagyományoknak megfelelően ezúttal is pályára lépnek a KEK-döntőben és a Bajnokok Ligájában szerepelt játékosok, továbbá bajnokok, kupagyőztesek és gólkirályok is, így a szurkolók többek közt személyesen találkozhatnak Rab Tiborral, Keller Józseffel, Szenes Sándorral, Bojan Laziccsal, Fischer Pállal, s persze másokkal is, sőt, meglepetésvendégek is érkeznek a zöldek küldöttségével.

Hagyomány még a ferencvárosiaknál, hogy a mérkőzésen egy, a vendéglátók közül kiválasztott embert szívesen látnak a csapatukban, tiszteletbeli csapattaggá avatva ezzel az illetőt. A Fradi öregfiúk együttese már jóval a kezdés előtt Baj községbe érkezik, hogy együtt ünnepeljen a helyi és környékbeli fradistákkal, azaz, a találkozó előtt és azt követően is bőven lesz lehetőség beszélgetésre, fotózásra az egykori kedvencekkel.

Fradi.hu