A 2012/2013-as szezon után ismét leül az atomvárosi csapat kispadjára.

Klubunk a mai nap folyamán egy évre szóló szerződést kötött Tomiszlav Sziviccsel, így a 2019/20-as bajnokságban Ő irányítja majd csapatunkat. Szivics a 2012/13-as idényben dolgozott már nálunk, akkor a hatodik fordulóban vette át együttesünket, amit aztán az idény végéig tréningezett. A pályaedzője akkor és ez alkalommal is Szabó István lesz.

Jó újra a paksi családhoz, ismerős emberkehez és barátokhoz tartozni. Nagy bizonyítási vággyal érkeztem, és szeretném kihasználni azt a lehetőséget, amit az élettől kaptam, hogy ismét itt lehetek. Annak ellenére, hogy az elmúlt években nem volt csapatom, folyamatosan követtem az OTP Bank Liga küzdelmeit, hol a televízióban, hol személyesen. Természetesen a Paks összecsapásait is figyelemmel kísértem, ráadásul a mostani keretben is vannak olyan játékosok, akikkel már dolgoztam együtt” – fogalmazott Tomiszlav Szivics a papírok aláírását követően honlapunknak.

Mindenképpen olyan edzőben gondolkodtunk, aki már volt csapatunk élén, mivel egy nagyon gyors és rövid nyári felkészülési idény elé nézünk” – ezek már Haraszti Zsolt szavai. „Úgy gondoltuk, az a legjobb megoldás számunkra, ha egy olyan trénerrel kötünk megállapodást, aki ismeri klubunkat. Ebből adódóan Szivics mester mellé tettük le a voksunkat, és reméljük, döntésünk a későbbiekben helyesnek bizonyul majd” – zárta gondolatait ügyvezetőnk.

Paks