Utánpótlás-eredmények, rossz hírrel.

U19
Ferencváros-Győr 1-1 (0-0)
G.: Vida K. (64.), ill. Márton (68.)

Oroszi – Molnár T., Arday, Mazzonetto A., Ramadan, Pócsik (Mazzonetto N., 77.), Lefler, Bene, Papp (Vida, 59.), Könczey, Novák

E.: Házi László

A csapat maradt a negyedik, egy fordulóval a vége előtt. Szombaton a DVSC otthonában zárjuk a szezont.

U17
DVSC-Ferencváros 2-0 (0-0)
G.: Kenderesi (54.), Talpalló (58.)

Genzler – Juhász (Kotroczó, 60.), Iyinbor, Szücs, Tölgyes, Adorján (Gula, 64.), Pintér, Hajdú, Burzi, Csontos, Katona (Németh K., 75.)

E.: Székely Tibor

Ez a hétvége feketelevese, az ötödik helyről hátrazuhantunk az osztályozós hetedikre, a minket verő Debrecen mellett a Győr is nyert, az MTK ellen, 4-2-re… Már nincs a saját kezünkben a sorsunk, ami az osztályozót illeti. A Győr szerdán az utolsó DVTK-t fogadja, majd az első, már rég bajnok Honvédhoz látogat. Ha győznek bármelyik meccsen, már nem előzhetjük meg őket. A DVSC az MTK-val játszik oda vissza. Ha legalább két pontot szereznek, nem előzhetjük meg őket. Még a négy meccse pont nélkül maradó Haladásban bízhatunk, ők a Felcsútot fogadják. Ha nyernek, nem előzhetjük meg őket. Mi az utolsó DVTK-t fogadjuk, de ahhoz hogy valamit is érjen az ellenük remélhetőleg elért győzelem, a fenti hármasból valakinek hibáznia kell. Egy esetleges osztályozón a Vasassal, a Péccsel, vagy a Nyíregyházával játszanánk.

U16
DVSC-Ferencváros 0-4 (0-2)
G.: Gera Z.(23.), Czékus (40., 72.), Vogyicska (83.)

Őri – Varga D., Molnár B., Szécsi, Lukács (Qasim, 79.), Vogyicska, Redzic, Nagy O., Czékus (Orlov, 74.), Benkő (Hajdu H., 56.), Gera Z.

E.: Pókos Csaba

Bárcsak három gólt “adtak” volna az idősebbeknek… A Fradi a negyedik, az utolsó fordulóban a DVTK ellen bebiztosíthatjuk ezt a helyet. Szép győzelem volt!

U15
Ferencváros-Győr 2-1 (0-1)
G.: Földi (55.), Gágyor (58.), ill. Németh O. (4.)

Mergl – Takács Á., Ulrich, Kovács P., Gágyor, Lisztes (Zsélyi, 46.), Földi, Kecskeméti T., Szabó D., Ördög (Csabafi, 50.), Horváth (Kaján, 70.)

E.: Lisztes Krisztián

A mieink negyedikek, ezt már nem veszthetik el az utolsó fordulóban, ha azonban legyőzik a DVSC-t és az MTK nem veri meg a Vasast, akkor meglehet a bronzérem is.

U14
Ferencváros-Győr 1-1 (0-1)
G.: Kókai (20.), ill. Süveges (50.)

Tóth Z. – Kókai, Palaga, Farkas Á. (Lukács, 33.), Csánk-Takács (Tisler, 41.), Tóth A., Rácz M. (Zauer, 58.), Bánki J. (Juhász, 41.), Dajka, Almássy (Benkő, 41.), Pék (Bognár Z., 58.)

E.: Munkácsi Dávid

Az iksz azt jelenti, hogy az ötödik hely megőrzéséhez pontot kell szerezni a negyedik DVSC ellen.