Új kapusunk elmondta, hogy nem a legegyszerűbb megoldást választotta.

Szakmai előrelépés? Anyagi előrelépés? Mi döntött?
Számomra a szakma a legfontosabb, de persze ha olyan szinten teljesítesz, akkor az hozza magával az anyagi megbecsülést is. Ez egy jelentős lépés, hiszen nem arról van szó, hogy elmegyek egy kiscsapathoz sok pénzért, hanem úgy érzem, hogy szakmailag is még előrébb léphetek, még jobb kapus lehetek.

Az elmúlt időszakban Botka Endre és Davide Lanzafame is a Fradihoz igazolt, a szurkolók pedig egyik esetben sem fogadták jól a váltást.
Emlékszem rá, bár náluk annyiból más a helyzet, hogy én kitöltöttem a szerződésem, amit végig tiszteltem, megbecsültem. Próbáltam a pályán és a pályán kívül is öregbíteni a Honvéd hírét, amit tudtam, megtettem a klubért.

Nemcsak a Honvédból a Fradi igazolásod mondatja ezt, de elég kacskaringós életutad van a futballban. Szereted a nehéz dolgokat?
Úgy néz ki, hogy sose választottam a könnyebb utat. Egy ideig lehetett azt mondani, hogy fiatal voltam és belementem egy-egy nehéz helyzetbe, így alakult. És igen, a következő lépésemmel sem a legegyszerűbb megoldást választom, viszont mindig készen állok a kihívásokra.

Teljes interjú: Honvéd