A 27 fős bő keretbe clubunk adja a legtöbb játékost.

Meghívót kapott: Vogel Soma, Gór-Nagy Miklós, Jansik Szilárd, Kállay Márk, Mezei Tamás, Német Toni, Pohl Zoltán, Varga Dénes és Vámos Márton. A teljes keretet ide kattintva találod.

Bisztritsányi Dávid korábban topcsapatokban és a válogatottban is védett, most az UVSE-ben volt meghatározó szerepe, tetszett, amit tőle láttam. Ugyanez igaz Gór-Nagy Miklósra, aki még mindig kiváló fizikai állapotban van, jól teljesített a bajnok Ferencvárosban, a rutinja a válogatottban is sokat érhet” – fogalmazott Märcz Tamás, majd kitért a két balkezesre: „Dőry Farkas a felsőházba jutó Debrecennek volt a húzóembere, nagyszerű adottságokkal rendelkező játékos. Kállay Márkot sokan a szezon igazolásának nevezik – nem véletlenül, hiszen gólerős volt és nagyszerűen illeszkedett be a Fradi rendszerébe. Azonos poszton játszanak, kíváncsi vagyok arra, hogy a válogatottban milyen teljesítményre képesek.

Június 3-án, hétfőn 17 játékossal kezdjük meg a nyári felkészülést, közte három kapussal, így sok mindent tudunk gyakorolni – tette hozzá. – A Ferencváros kvalifikálta magát a Bajnokok Ligája nyolcas döntőjébe, amelyet június 6-8. között Hannoverben rendeznek, így a klub játékosai majd június 13-án csatlakoznak a válogatotthoz. Kemény világeseményeknek nézünk elébe idén is, fontosnak tartom, hogy a legjobb fizikai és mentális állapotban legyenek ott a játékosaink. Egy biztos: a belgrádi fellépésig kevés az idő, azaz rögvest az első naptól komolyan el kell kezdenünk a szükséges munkát, sok rávezetésre nincs lehetőségünk.

MVLSZ