A Fradi bajnokcsapatának mestere szerint csak Lanzafame volt motivált a két csapatból – Komjáti András elégedett volt az iksszel.

Egyik csapat sem volt motivált, hiszen nem volt nagy tétje a mai találkozónak. Jó meccs volt, sok lehetőséget alakítottunk ki. Lanzafame viszont nagyon motivált volt, több gólt is tudott volna szerezni. Vége a szezonunknak, örülök a történelmi győzelemnek. A mai nap még az ünneplésről szól, majd jön a pihenés. Ezt követően el kell kezdenünk a felkészülést a Bajnokok Ligájára, minden erőnkön azon leszünk, hogy jól szerepeljünk. Azt mondtam a fiúknak az öltözőben, hogy minden nap keményen dolgoztak, ezért megérdemelték a bajnoki címet. Szerződésem van itt, szeretek itt dolgozni, boldog vagyok, hogy a Ferencváros része lehetek, küzdeni fogok a további sikerekért.

Szergej Rebrov

Az első félidő elején kicsit megilletődött volt a csapat, sok volt a pontatlanság. Így is adódtak lehetőségeink, gondolok elsősorban Sós nagy helyzetére. A második félidőben még inkább mezőnyfölénybe került a Ferencváros, ennek ellenére vezetést szereztünk, bíztam benne, hogy esetleg nyerni tudunk. De teljesen elégedett vagyok az egy ponttal is.

Komjáti András

(fradi.hu, pfla.hu)