Mi is a harmadik csillagra hajtunk.

Az utóbbi idők Fradi sikerei méginkább megnövelték oldalunk látogatottságát. Nagy örömünkre mindez nemcsak a focis cikkeknél nyilvánul meg, egyre többen olvastok más sportágakról, a Fradi történetéről, legendáinkról is, márpedig számunkra mindig küldetés volt, hogy megmutassuk: a Fradi Család nem csak a jelenkor labdarúgóiból áll, noha természetesen elsődlegesen velük azonosítják a Clubot.

Ennek köszönhetően az elmúlt hetekben naponta 15-20 ezer egyedi látogató kereste fel az oldalunkat, azaz ennyi ember jön fel naponta az oldalra (meccsnapon természetesen több). Eközben a közösségi médiában is örvendetesen gyarapszunk, ahol számos olyan tartalom elérhető, ami a honlapon nem jelenik meg.

Facebookon volt olyan bejegyzésünk, ami a megosztások révén 150 000 embert ért el. Facebook követőink száma meghaladta a 29 ezret (az év eleje óta ezer új követőnk lett), szóval úgy tűnik nekünk se kell sokat várni a harmadik csillag, azaz a 30 ezredik lájkoló szurkoló megszerzéséig. Mindezt hirdetések nélkül – ezzel egyébként az NBI-es csapatok hivatalos Facebook oldalain se lennénk messze “kiesők”, konkrétan a 7. helyen végeznénk.

Ennél is nagyobb ütemben gyarapodik Instagram követőink száma, hiszen az év eleje óta megháromszorozódott azon szurkolók száma, akik ezen a csatornán keresztül (is) követnek minket.

Örvendetesen növekszik kommentelőink aktivitása is, az elmúlt időszakban átlagosan napi 2000 komment született, amivel az országban is az egyik legtöbbet kommentált oldal vagyunk, no és ha beleolvasunk más oldalak kommentfolymaiba, akkor a némelykor megejtett zsörtölődés ellenére csak hálásak tudunk lenni velük összehasonlítva a mi oldalunk kommentelőiért.

Köszönet mindenkinek, aki hozzájárult ehhez!

Megyünk tovább, dolgozunk tovább, hiszen, ahogy egy Fradi vezető megjegyezte: profi oldal, profi stáb! :)