A lányok elmondták, hogy focizni jobban tudnak, mint énekelni, így utóbbihoz a fradisták segítségét kérik, remélik, hogy megtöltik az MTK-stadiont holnap este a Diósgyőr elleni Magyar Kupa döntőn – a belépés ingyenes!

Női labdarúgás, Magyar Kupa, döntő
Csütörtök, Hidegkuti-stadion, 20.00
Ferencváros – Diósgyőri VTK
A mérkőzésre a belépés ingyenes!

A 0 forintos jegyeket a helyszínen kapják meg a kilátogató szurkolók a biztonsági személyzettől. A Ferencváros – DVTK FÖRCH Női Magyar Kupa-döntő 20.00-kor kezdődik. A kupadöntőn a Fradi-drukkereké a B3-B9 szektorok lesznek, amiket a 2-es 3-as kapukon keresztül közelíthetnek meg.

Dörnyei Balázs

Azért színvonalasabb meccset. A lányoknak most már nem jelent újdonságot, hogy nagyobb szurkolótábor előtt, televíziós közvetítés mellett lépnek pályára, szerencsére az utóbbi egy évben hozzászokhattak. Fontos nekünk a Magyar Kupa is, de egy pillanatra sem tévesztjük szem elől az idény legfontosabb célját, a bajnoki cím megszerzését. Rendet tartunk a fejekben, s nem félek, hogy bármelyik játékosom lebecsülné az ellenfelet, mert a finálé főpróbát jelent a bajnoki döntő előtt. Bizakodó vagyok, az előző idényhez képest sokkal stabilabban futballozunk, megtaláltuk a védekezés és támadás közti egyensúlyt, és a csapategység is rendben. Nyilván a bajnoki hajrá előtt senki sem akar megsérülni, de a miskolciakkal mindig sportszerű meccset játszottunk.

Fórizs Sándor

Számunkra nagyon fontos volt, hogy bejussunk a döntőbe. Elsődleges célunk ugyanis, hogy megnyerjük a sorozatot. A Haladás elleni elődöntőben jó mérkőzést játszottunk, igaz, a kispadon nem volt szórakoztató, de próbáltam nyugodt maradni. Sajnálom, hogy a tavalyi budapesti döntő után idén nem kaptuk meg a rendezés jogát, Diósgyőrben biztosan több ezer szurkoló előtt rendezték volna meg a mérkőzést. Kétségtelen, nem mi vagyunk az esélyesek. A Ferencváros ellen eddig nem termett babér nekünk, de minden sorozat véget ér egyszer. Nyugodtan játszhatunk, mert mi csak nyerhetünk. Kimutatható, a zöld-fehérek többször is zavarba jöttek, amikor jelentős volt a tét, s szeretnénk ezt kihasználni. A két csapat jól ismeri egymást, meglepetéssel aligha szolgálunk egymásnak, higgadt, taktikus, agresszív játékkal lehet esélyünk.

Hajrá, Foci! – NS