Fél négykor kezd a nemzeti csapat a kazahsztáni divízió I/A-s világbajnokságon. Hajrá, magyarok! Nagy Gergő a negyedik sorban kap szerepet.

A SportTV – ha találsz online streamet, jöhet hozzászólásban – és az IIHF YouTube csatornája – adás itt – élőben közvetít, utóbbi lehet, hogy régiózáras!

A VB hivatalos weboldala ide kattintva érhető el.

Majoross Gergely, megbízott szövetségi kapitány

Attól függetleníteném magunkat, hogy nekik fontos-e ez a meccs, mert nekünk mindenképpen az. Mire elkezdődik a meccs, már tudni fogjuk a többi eredményt, de ezzel együtt nem szeretnénk egy hasonló élménnyel zárni a vb-t, mint amilyen a szlovénok elleni találkozó volt. Hálásak lehetünk, hogy van még egy meccs, és nem rossz szájízzel fejezhetjük be a szezont. Tudom, hogy a csapatban van annyi büszkeség, hogy valami mást vigyen a jégre ma este. A kazahok hasonló stílusban játszanak, mint a fehéroroszok, de a házigazda összetétele még meggyőzőbb. Sokszor játszottunk ellenük, ismerjük őket, és bízunk abban, hogy meg tudjuk lepni őket. Azért változtattunk a sorokon, mert úgy látjuk, hogy ezzel mindegyikben van energia, van ember, aki nyomást gyakorolj, összeszedi korongokon, vagyis így lehet mindenki hatékony.

MJSZ