Végig kézben tartottuk a mérkőzést.

Női kézilabda, NBI, 24. forduló
Kisvárdai KC 27–32 (12-18) Ferencváros
Gólok: Klujber 9, Lukács 4, Pena 4, Schatzl 4, Kovacsics 3, Faluvégi 2, Klivinyi 2, Háfra 1, Mészáros 1, Pásztor 1

Női kézilabda csapatunk egy erőltetett menetet zárt idegenben, sikerrel. Az első félidőben remek játékkal viszonylag gyorsan nyolcgólos előnyt alakítottunk ki, miközben a hazaiak rengeteg kapufát dobtak. Ha nem ezt tették, akkor vagy blokkoltunk, vagy Bíró fogta a labdát, esetleg a kaput sem találták el – remekül összeállt a falunk. A játékrész hajrájában kicsit meg is nyugodtunk, amit a Kisvárda kihasznált, így közelebb is került hozzánk. Aztán a folytatásban maradt ebben a mederben a játék, nem sikerült felpörögnünk, vendéglátóink pedig vérszemet kaptak, volt már közte kettő is, ezután viszont jött Lukács Vica, aki sorozatban négy gólt szerzett és eldöntötte a találkozó végkimenetelét.

Lukács Viktória

Az első félidőben nagyon jó volt a védekezésünk, ebből tudtunk könnyű gólokat szerezni, a második félidőben picit fellazult a védekezésünk, így mi is kaptuk a könnyű találatokat, így feljött a Kisvárda. A végén sikerült összeszednünk magunkat és megnyertük a mérkőzést.

Elek Gábor

Két hét alatt négy mérkőzést kellett lejátszanunk, nem is akármilyeneket. Nagyon örülök a győzelemnek, az Érd – Kisvárda meccs eredménye tiszteletet parancsolt, ennek megfelelően készültünk. Az első 20 percünk kifogástalan volt, koncentráltak voltunk, odafigyeltünk, amit szerettünk volna, azt meg is valósítottuk, a védekezésből a futást. Utána kicsit lazult a védekezésünk feszessége, így azonnal gyengült a kapusteljesítmény is, így nem tudtuk meglőni a könnyű góljainkat, emiatt szenvedőssé vált a találkozó. A végén a védekezésváltásból és az eredményes szélsőjátékból újból magabiztossá tudtuk tenni a különbséget. Ha valaki elkezdi ellenünk lassítani a játékot, akkor nagyon komoly partnerek vagyunk ebben, ezen mindenképpen javítanunk kell a jövőben.