Ingyenes lesz a belépés május 19-én minden Fradi-szurkolónak.

Együttesünk 30. alkalommal nyerte meg az NB I-et. A 2018/2019-es bajnokság május 19-én, vasárnap zárul, amikor a Puskás Akadémia ellen, idegenben lépünk pályára, ám az éremátadásra és közös ünneplésre nem Felcsúton, hanem a fővárosban kerül sor!

A Budapest Parkban kapunyitás tehát május 19-én, vasárnap 16 órakor, onnantól várjuk szurkolóinkat. Az ingyenes rendezvényen együtt ünnepelhetjük a harmadik csillagot!

A Fradi fieszta délután fél öttől kezdődik, a kicsiknek gyerekprogramok, a nagyoknak videók a harmadik csillaghoz vezető útról, elemzések, értékelések a jelen és a múlt Fradi sztárjaival már a Puskás Akadémia elleni mérkőzés előtt.

A bajnoki mérkőzés 17 órától kezdődik, a közös, nagykivetítős meccsnézést szakértői elemzéssel, valamint pódiumbeszélgetéssel vezetjük fel, illetve tesszük még élvezhetőbbé. A Budapest Parkban több helyen összesen majdnem 100 négyzetméternyi LED falfelület áll rendelkezésre, amelyeken a meccset meg lehet nézni.

A találkozót követően élőben kapcsoljuk a Pancho Arénát, a pálya mellől, valamint az öltözőből is bejelentkezünk, exkluzív felvételekkel kezdjük meg közösen a csapatvárást. Felelevenítjük a szezon legizgalmasabb pillanatait, a legszebb gólokat, megmozdulásokat a 30. bajnoki címig vezető útról.

A Fradi fieszta házigazdája Kovács Kokó István lesz, míg a hangulat zenei felelőse – a bajnokok érkezéséig – Dj Dominique lesz, aki retro partyt tart 19:30-tól 20:30-ig! A Budapest Parkban a hazai bajnokikon megszokott aktivitások is várják a szurkolókat!

A program folytatásában labdarúgóink a Budapest Parkban vehetik át az elsőségért járó aranyérmeket és a bajnoki kupát, így együtt ünnepelhet az egész Fradi család! Az éremátadással még nem ér véget az este, 22 óra után két sztár lemezlovas, Lotfi Begi, valamint Náksi Attila szórakoztatja a Fradi-tábort.

Tartson velünk ön is, jöjjön el május 19-én a Budapest Parkba!

Együtt írtunk történelmet, együtt ünnepeljünk!

A belépés ingyenes, csupán Fradi szurkolói kártya és fényképes igazolvány együttes bemutatásához kötött. A 18 éven aluliak számára a belépés kizárólag felnőtt kísérettel lehetséges. Kérjük, aki ünnepelni szeretne, de még nincs szurkolói kártyája, váltsa ki már az eseményt megelőzően az Aréna Jegypénztár és Regisztrációs Központjában a gördülékeny bejutás érdekében.

Az eseményen szurkolóink válogathatnak a Fradi Shop termékkínálatából is, köztük kiemelten a Bajnokcsapat-kollekció termékeiből!

Budapest Park

A Budapest Park 2012-ben nyílt meg, Európa legnagyobb szabadtéri szórakozóhelye, amely koncertek, bulik és fesztiválok otthona tavasztól őszig. Befogadóképessége meghaladja a 10 ezer főt. A Budapest Park a Rákóczi híd pesti hídfőjénél a Millenniumi Városközpont szomszédságában található, megközelíthető az 1, 2, 24, 51-es villamossal, valamint a 23, 54, 55, 103, 179-es busszal.

(fradi.hu)