A BVSC megérdemelten nyerte meg a párharc második felvonásán.

Női vízilabda, OBI, rájátszás, a 3. helyért, 2. mérkőzés
Ferencváros 6–11 BVSC
Negyedek: 0-4, 2-2, 2-3, 2-2
Gólok: Muzsnay 3, Csabai 2, Gerendás 1

Az egyik fél második győzelméig tartó párharc állása: 1-1.

Rémálomszerűen kezdődött számunkra a bronzcsata második találkozója, ellenfelünk sorozatban lőtte a gólokat, mi viszont a kapufát forgácsoltuk szét. Ez pedig rányomta a bélyegét a teljesítményünkre a továbbiakban, támadásban elbizonytalanodtunk, lövéseink erőtlenek voltak és védekezésben se voltunk a topon, valamint Kasó sem fogott ki jó napot, le is cserélte Béres Gergely. A BVSC távoli bombákkal, kemény centermunkával őrölt fel minket, a játék minden elemében jobbnak bizonyult. De szerencsére a gólarány nem számít, csak a győzelem, így a Szőnyi úton javíthatunk szombaton, amennyiben nyerünk, miénk lesz a harmadik hely.

Muzsnay Fanni

Nagyon összeszedte magát a BVSC, a meccs elején a 4-0-ás kezdés megpecsételte a sorsunkat, a védekezésünk nem állt össze, nem voltak ott a blokkok, átlőtték őket, támadásban pedig semmi sem jött össze.

Béres Gergely

Röviden annyival jellemezném a mai mérkőzést, hogy a zöld és fehér szín mellé a barna is társult… Ennyit szeretnék mondani. Szombaton még lesz egy mérkőzés, megpróbálunk mindent megtenni, hogy megnyerjük a bronzérmet.