Sérülés miatt négy játékosunk is kiesett – Schuch Timuzsin legalább három hetet ki kell hagyjon, Andjelic, Orjonikidze és Prainer esetében még nincs pontos diagnózis.

Férfi kézilabda, NBI, 23. forduló
Ceglédi KKSE 33-26 (15-12) Ferencváros
Gólok: Holdosi 5, Ancsin 5, Debreczeni 3, Kovacsics 3, Lukács 3, Prainer 2, Imre 1, Orjonikidze 1, Pálos 1, Pordán 1, Zernovic 1

Beszámoló: Fradi.hu

Holdosi Bence

Ilyenkor nehéz mit mondani, amikor felkészülünk egy csapat ellen és abból nem valósul meg semmi. Annak örültem, hogy a pályán lehettem és jól is ment a játék, a második félidőben sikerült feljönnünk 17-17-re, de utána kaptunk egy 9-1-es sorozatot, eközben össze is estünk. Nehéz ebből a helyzetből kilábalni. De ezen leszünk.

Horváth Attila

Gratulálok a Ceglédnek, egy olyan csapathoz jöttünk, amelynek az élete függött ettől a meccstől, de nekünk is, mert rossz sorozatban, mélyponton vagyunk, és ezzel sem kerültünk feljebb. Nehéz úgy, hogy készülünk egy csapattal, amiből öt perc alatt több kulcsjátékos kiválik, és utána olyan felállásban kell játszani, amit nem gyakoroltunk. A játékvezetői fújáshoz nem tudtunk alkalmazkodni, ezt is meg kell tanulnunk. Ezzel együtt megvoltak a ziccereink, be kell őket lőni. A megbeszélteket nem hajtottuk végre, a kapusteljesítményünk nulla volt, így nem lehet meccset nyerni.