Rekordot jelentő tíz nappal a bajnoki előtt már kimondható, teltház lesz, nem lehet jegyet venni a Dózsa ellen, jelenti a GraboPress – legalábbis fradista oldalon, hisz a lilák számára el sem kezdődött még a jegyárusítás.

Több mint huszonegyezer jegy elkelt (21084), a “normál” helyek mindegyike. Jelen pillanatban már csak hat kerekesszékes hely szabad, és százhúsz VIP-hely (a majd háromezerből), de azokat a klub jelen pillanatban online már nem is árusítja. A lilákra 1377 jegy vár majd, ha klubjuk elérkezettnek érzi az időt a jegyárusítás megindítására.

Ha valaki lemaradt, ne adja fel, az elkövetkező napokban felszabadulhat még néhány “beragadt” hely a különböző szektorokban,  érdemes nézegetni – illetve aki megengedheti magának, érdeklődjön a VIP-jegyekkel kapcsolatban a linken megtalálható űrlapon. A kommentekben olyanok, akik meglévő belépőjük ellenére sem tudnak kijönni, időnként felajánlják azt átírásra (ennek költsége 1500 Ft, a jegyirodában elvégezhető), ezt is érdemes még figyelni.

Fantasztikus örömünnep várható, de addig még dolgunk van szombaton a Hungária körúton a Honvéd ellen.