Davide a családjához rohant ki első találata után – a Videoton elleni győzelem után értékelt duplázó olasz támadónk, valamint az egyszer-egyszer betaláló Haratin – Tokmac duó és Lovrencsics Gergő.

Davide Lanzafame

Csatárként az a feladatom, hogy gólokat szerezzek, de ez a mostani kettő a nagy tét miatt különösen fontos volt a számomra. Rengeteget köszönhetek a családomnak, ők mindig mellettem állnak, így megígértem a feleségemnek és a lányaimnak, hogy velük ünnepelek majd, ha esetleg betalálok. Szerencsére sikerült, nagyon érzelmes pillanatok voltak.

Igor Haratin

Nagyon örülök, hogy megvan az első gólom, de a győzelemnek még inkább, hiszen mindannyian tudjuk, mit jelent ez a siker. Nem túl kényelmes ebben a maszkban játszani, amit az orrtörésem miatt viselek, de ha ez kell ahhoz, hogy betaláljak a kapuba, akkor mindig hordani fogom.

Lovrencsics Gergő

Tudatosan kezdtünk ilyen határozottan, talán meg is leptük vele a Vidit, viszont a korai vezetés után nem volt jó döntés ennyire visszaállni. De a váratlan bekapott gól után is taktikusan, fegyelmezetten futballoztunk. A kiállítás nyilván megkönnyítette a dolgunkat, még nagyobb területek adódtak a támadásainkban, játszottuk a saját játékunkat, és felőröltük őket. Négyszer játszottunk a szezonban a fehérváriakkal, de egyszer sem nyertünk, most viszont talán a számunkra leginkább fontos találkozón végre megtörtük a rossz sorozatot. Már meccs előtt is hallottam olyan hangokat, hogy az Újpest ellen biztosíthatnánk be a bajnoki címünket, de nekünk semmi ilyesmivel nem lehet foglalkozni, minél előbb pontot kell tenni ennek a kérdésnek a végére. Kispestre azzal a céllal utazunk a jövő héten, hogy megnyerjük a bajnokságot!

Tokmac Nguen

Fontos volt, hogy gyorsan vezetést szereztünk, utána viszont sajnos a kelleténél is jobban visszaálltunk, ezt pedig a Vidi kihasználta. Ettől függetlenül nagyon jó meccset játszottunk,
a négy gól önmagáért beszél, boldog vagyok, hogy góllal segíthettem a csapatot ehhez a fontos sikerhez. A hátralévő meccseken is maximális koncentrációra lesz szükség, de amelyik csapatnak ilyen közönség van a háta mögött, annak nem lehet problémája. A szurkolóink egészen elképesztő hangulatot teremtettek ma este, soha életemben nem játszottam még ilyen remek hangulatú mérkőzésen, miattuk is örülök a győzelemnek, hiszen a drukkerek is megérdemelték.

Origo