Negyven lőtt gól fölé mentünk, legeredményesebb játékosunk a fiatal Tóth Niki lett.

Női kézilabda, NBI, 22. forduló
Békéscsabai ENKSE 21–41 (10-19) Ferencváros
Gólok: Tóth 7, Háfra 6, Klivinyi 5, Pásztor 5, Schatzl 4, Kovacsics 3, Márton 3, Pena 3, Faluvégi 2, Klikovac 2, Lukács 1

Beszámoló: Fradi.hu

Tóth Nikolett

Az elején kicsit lassabb volt a játékunk, a védekezésünk pedig nem volt olyan kemény. Utána sikerült felgyorsulni, lerohanásgólokat lőni és így tudtunk elhúzni a Békéscsabától.

Elek Gábor

Nem a legjobb szájízzel készültünk erre a mérkőzésre, túl azon, hogy a Rosztov Don ellen simán kiestünk, eléggé fáradtak is vagyunk, elsősorban mentálisan, volt egy kis harc a hét közben, hogy ez a mérkőzés nagyon fontos nekünk. A Békéscsaba eddigi eredményei tiszteletet parancsoltak, főleg hazai pályán. Nem nyugodtan érkeztem ide, az első 20 perc ezt meg is erősítette. Azzal azért tisztában voltunk, hogy a hazaiak nem kétsoros csapat, mi így próbáltunk gazdálkodni az erőforrásainkkal: hogy nagy tempót menjünk – az első félidőben 11 lerohanásgólt sikerült szereznünk. Ez volt az alaptaktika, hogy amennyire lehet, fárasszuk az ellenfelünket. Utána egy ragyogó kapusteljesítmény is adta a különbséget, emellett nagyon feszes védekezéssel tudtuk megcsinálni azt, amit szerettünk volna.