Blazic, Gorriaran és Heister is ugyanahhoz a fodrászhoz jár.

MMA-harcos nyírja a Fradi focistáit – Eleinte nem tudta, sportolók járnak hozzá. Hetente vágja a Ferencváros focistáinak haját Kiss Ádám borbély, akinek MMA-pályafutása öt éve egy keresztszalag-sérülés miatt ért véget.

Eleinte nem is sejtette Ádám, hogy az ország legnépszerűbb focicsapatának játékosait nyírja, s az uruguayi Fernando Gorriaran és a német Marcel Heister a törzsvendége az Aréna Pláza barber shopjában, de oda jár a szlovén Miha Blazic is.

Egyik este bejött hozzánk Heister, aki addig magának vágta a haját, hogy a párja szeretné, ha új frizurája lenne – mondta a Borsnak Ádám, aki saját bevallása szerint nem követi a magyar focit. – Visszajáró vendégem lett, és a harmadik alkalomnál megkérdeztem tőle, hogy tanulás vagy munka miatt költözött-e Magyarországra, és elmondta, hogy a Fradiban focizik.

A német védő annyira elégedett volt a fiatal borbély munkájával, hogy csapattársának, Fernando Gorriarannak is ajánlotta.

Nando többször változtatja a frizuráját, minden meccs előtt eljön hozzám. Legutóbb olyat kért, amilyen Eden Hazardnak van – mesélte Ádám, aki mára mindkét focistát a barátjának mondhatja. Egyébként maga is sportoló volt, dzsúdóval kezdte, aztán egyre keményebb küzdősportok felé vette az irányt, K–1-ezett, majd az MMA-ban ért el sikereket.

Elsősorban gálákon indultam, de 2014-ben keresztszalag-sérülést szenvedtem – mesélte Ádám, hogyan tört ketté sportkarrierje. Ezután vendéglátózott, majd másfél éve borbélyként találta meg a számítását. Hobbiként viszont megmaradt neki a küzdősport, szabadidejében thaiboxedzésekre jár.