Az már mindegy, ki lövi a gólt.

– Fontosabb lesz a Vidi elleni találkozó, mint a többi?

– Igen, fontosabb lesz. Tavaly ugyanis sokáig a Fradi vezette a bajnokságot, a hajrában azonban lecsúszott az élről, és nem tudott aranyérmet ünnepelni. Pontosan tudjuk ezt mi is, akik nem voltak itt egy éve. Már csak ezért is nyernünk kell most. Ráadásul, ha győzünk, akkor már 11 pontos lenne az előnyünk, ami nagyon szép lenne, még akkor is, ha nem tudjuk, mi fog történni az utolsó fordulókban. Persze nem lesz könnyű legyőzni a Vidit, de nekünk mindent meg kell tennünk, hogy elérjük ezt.

– Igaz, még a BATE játékosaként, de ebben a szezonban, az Európa Ligában már lőttél gólt a Vidinek. Egy csatár visszagondol ilyenkor az adott találatra?

– Ez már nem jut az eszembe. Nem ez fog számítani, hiszen a szombati egy teljesen másik találkozó lesz. Még csak az sem lesz lényeges, hogy gólt lövök-e vagy sem. Az egyetlen, ami számít majd, hogy nyerjünk. Nekem teljesen mindegy kinek a góljával.

– A játék melyik elemét szereted jobban: amikor hátulról kapsz egy hosszú felívelést, amikor a földön van a labda, vagy például ha oldalról próbálnak megtalálni?

– Lovrencsics Geri nagyon sokszor megy előre a jobb oldalon, és kiválóan szokott beadni, azokat a szituációkat például mindig nagyon szeretem. De Nandóval, Ivannal vagy Sigivel is szeretek együtt játszani, akárcsak a többiekkel, hiszen nagyon sok jó futballistánk van. Nem vagyok egyénieskedő játékos, azt szeretem, ha csapatként vagyunk erősek, szerintem ez kell ahhoz, hogy szombaton is nyerni tudjunk.

(fradi.hu)